sâmbătă, 5 aprilie 2014

Tendintele primavarii 2014

V-ati gandit vreodata ca tendintele oricariu anotimp nu depind de ceea ce spun marii creatori de moda sau diferiti nutritionisti ci doar de noi insine.Acestea ar putea face mult mai fericiti decat o ultima rochie aparuta sau ultima masina aparuta ci doar sa te imbraci cum te simti tu bine.De ce sa ne gandim tot timpul ce o sa spuna cei din jurul nostru ce conteaza ce spun ei conteaza doar ceea ce simtim noi , daca AZI vrem sa fim colorati (imbracati in toate culorile curcubeului) ce conteaza? Te simtit bine ? CONTINUA.
Sau de ce trebuie sa cumperi o anumita piesa de mobilier noua  si sa arunci una veche doar pentru ca tendintele s-au schimbat ,poate acel lucru are o valoare sentimentala foarte importanta pentru tine .
Daca noi ne simtim bine sa stam in fiecare seara pe balcon sa bem o ciocolata calda alaturi de cea mai speciala persoana din viata noastra si sa privim stelele de ce trebuie sa schimbam chestia asta pentru ca nu mai este la moda si sa ne ducem la cea mai scumpa cafenea din oras.
Nu tendintele ne creeaza viata ci noi creem tendintele vietii noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu