vineri, 26 septembrie 2014

"Asculta-ti sufletul"

Astazi am descoperit acest mic video pe care l-au distribuit diverse persoane.
Prima data am spus ca na este inca un filmulet sentimental pe care il tot distribuie diverse persoane.
Dar am descoperit ca totusi are un sambure de adevar. Il puteti urmari aici.
Si am avut curiozitatea de a sta cateva momente sa citesc si comenturile, acestea nu pot sa spun ca m-au surprins mult dar am descoperit in schimba ca multi baieti au postat ceva de genu:
"O iubesc mai mult decât video ul acestea,dar ea nu vede."
Sau
"Listen to your heart , before you tell him goodbye ..
Sau
"Am incercat orice,dar tocmai am pierdut-o.
Si pot sa va spun ca aceastea sunt doar din parte barbatilor.
Un pic dubios in opinia mea.
Dar cum spuneau si cei de la Holograf, si baietii plang cateodata, nu?
Dar de ce nimeni nu se gandeste la fete?
De ce doar ele nu isi asculta sufletul? De ce oare? Dar oare de ce sa nu ne gandim si altfel ca ele au gandit cu sufletul pana la un moment dat ... cum ar fi o perioada de cateva luni luam un exemplu si apoi se gandesc pentru 10 minute la ele ... in sfarsit dupa ceva vreme? Dar pot si barbatii sa fie in aceasta situatie, vorbesc de femei pentru ca in video si comenturi li se duce dorul FEMEILOR din viata unor barbati.
Sa revenim la exemplu daca pentru 10 minute se gandesc la ele .... si ajung la concluzia ca cealalta persoana nu mai este cea de care s-a indragostit .... sau poate chiar ele sau schimbat si  telurile comune nu au ramas aceleasi.Si asa cum spune si in filmulet si-au ascultat sufletul.

Totusi .... intr-o relatie nimeni nu pune PUNCT de bine ce ii este, nu credeti? 

Vorbeam la inceputul postarii mele de samburele de adevar din video. In opinia mea acesta exista fiecare persoana care s-a implicat macar o data intr-o relatie stie cat de greu este sa nu o mai simti aproape, si parca ai vrea sa-i simti mirosul... si daca cu adevarat o vor langa ei pe acea persoana sa faca tot posibilul sa o aiba.
Dar prin metode civilizate si de bun simt. Pentru ca pana la urma trebuie sa aceptam si intr-un fel cand cineva nu ne mai vrea langa el. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu